În Statele Unite, un Husky a devenit celebru datorită unui defect – o diformitate a pleoapelor care o face să pară mereu mirată.

Particularitatea i-a adus cățelușei, botezată “Jubilee”, și abandonul, proprietarii motivând că arată ciudat şi nu putea fi vândută.
Cu toate acestea, femela a avut numeoși admiratori. După ce centrul în care era găzduită a postat o fotografie pe rețelele de socializare, au fost primite nu mai puțin de 150 de cereri de adopţie, așa că Jubilee și-a găsit o nouă familie.

 

https://iubim-animalele.ro/wp-content/uploads/2020/01/husky-jubilee1.jpghttps://iubim-animalele.ro/wp-content/uploads/2020/01/husky-jubilee1-150x150.jpgIubim AnimaleleActualitateNewsÎn Statele Unite, un Husky a devenit celebru datorită unui defect - o diformitate a pleoapelor care o face să pară mereu mirată. Particularitatea i-a adus cățelușei, botezată “Jubilee”, și abandonul, proprietarii motivând că arată ciudat şi nu putea fi vândută. Cu toate acestea, femela a avut numeoși admiratori. După ce...
petexpo