animaxbun

 

Amplasat pe str. Mihai Sebastian nr. 88, sector 5, Animax Vulcan este cel de-al 12-lea petshop Animax din Bucureşti şi al 43-lea din portofoliu. Desfăşurat pe o suprafaţă de 658 mp, Animax Vulcan oferă consumatorilor cea mai mare gamă de produse, servicii complete şi o experienţă plăcută la cumpărături, într-un spaţiu modern şi prietenos.

Magazinul cuprinde o zonă comercială dedicată vânzării de produse pentru animale şi diverse specii de animale vii, dar şi un cabinet veterinar, servicii medicale, farmacie şi un centru de cosmetică&spa.

Iubitorii de animale vor putea găsi în Animax Vulcan hrană, accesorii, produse de întreţinere şi articole de vestimentaţie pentru animale de companie. Special pentru consumatorii care-şi doresc produse naturale pentru animalele lor, Animax introduce un sector dedicat alimentelor Bio. În cadrul raionului BIO, iubitorii de animale pot găsi hrană naturală de cea mai bună calitate, certificată conform normelor internaţionale.

Iubitorii animalelor de companie pot veni la Animax Vulcan însoţiţi de prietenul lor necuvântător atât pentru a testa anumite produse, cât şi pentru a le rezolva anumite probleme medicale sau o toaletare de rutină. În cadrul magazinului, funcţionează un centru medical care oferă consultaţii şi tratamente animalelor de companie, analize de specialitate, servicii de vaccinare, microcipare şi deparazitare, dar şi intervenţii chirurgicale. În cazul în care animalul are o anumită problemă de sănătate, stăpânul poate achiziţiona toate preparatele farmaceutice şi parafarmaceutice necesare tratamentului din cadrul farmaciei veterinare din magazin.

Într-un spaţiu special amenajat, căţeii şi pisicile beneficiază de servicii de toaletare, înfrumuseţare şi spa, oferite de specialiştii Centrului de Cosmetică&Spa. Micii clienţi pot veni în centru pentru tuns, spălat, curăţatul şi ajustatul unghiilor, parfumat, hidromasaj, relaxare sau recuperare.

Centrul de Cosmetică&Spa este al treilea din cadrul unui magazin Animax, conceptul de petshop şi centru de cosmetică&spa fiind implementat pentru prima dată în Animax Galaţi, la finalul anului 2013. În Bucureşti, Animax a introdus serviciile de cosmetică şi spa pentru animalele de companie în magazinul din str. Turda, la începutul lunii august 2014.

„Animax Vulcan înseamnă mai mult decât un spaţiu comercial dedicat animalelor de companie. În carul acestuia oferim toate serviciile de care are nevoie un animal de companie, la cele mai înalte standarde de calitate. Punem preţ pe timpul clienţilor noştri, motiv pentru care am creat această zonă de servicii medicale şi îngrijire cosmetică pentru animalele de companie. Iubitorii de animale pot face shopping, în timp ce micutul lor prieten este la un screening de specialitate sau în grija specialiştilor din zona de cosmetică&spa”, Adriana Aruxandei, Manager Dezvoltare rețea Animax.

Mirabela StoicaRăsfățSpaTimp liberadriana aruxandei,animax,SPA,vulcan  Amplasat pe str. Mihai Sebastian nr. 88, sector 5, Animax Vulcan este cel de-al 12-lea petshop Animax din Bucureşti şi al 43-lea din portofoliu. Desfăşurat pe o suprafaţă de 658 mp, Animax Vulcan oferă consumatorilor cea mai mare gamă de produse, servicii complete şi o experienţă plăcută la cumpărături,...
petexpo