Asociația Transylvanian Wildlife Project caută un voluntar care să ajute în activitatea de strâns fonduri în domeniul conservării faunei.
“Ca să putem salva cât mai multe animale sălbatice, strângerea de fonduri este primordială. Suntem o echipă de voluntari cu planuri ambițioase, iar cel mai important este realizarea unui centru pentru reabilitarea faunei sălbatice”, spun reprezentanții Asociației.
Persoana care va fi aleasă pentru a fi voluntar trebuie să aibă timp să se implice opt ore pe spătămână, să aibă experiență în fundrasing, să știe engleza și, evident, să iubească animalele.

Cei care cred că se încadrează în aceste cerințe, pot trimite CV-ul și o scurtă scrisoare de intenție la adresa de email alexandra.sallay@googlemail.com. Cu reprezentanții Asociației se poate lua legătura și pe Asociația pe pagina acesteia de Facebook.

https://iubim-animalele.ro/wp-content/uploads/2021/05/fundraiser.jpghttps://iubim-animalele.ro/wp-content/uploads/2021/05/fundraiser-150x150.jpgIubim AnimaleleActualitateDe știutNews  Asociația Transylvanian Wildlife Project caută un voluntar care să ajute în activitatea de strâns fonduri în domeniul conservării faunei. “Ca să putem salva cât mai multe animale sălbatice, strângerea de fonduri este primordială. Suntem o echipă de voluntari cu planuri ambițioase, iar cel mai important este realizarea unui centru pentru...
petexpo