PetExpo, singurul târg dedicat animăluțelor din România, a avut cea de a  11-a ediție în intervalul 12-14 aprilie 2019. Organizatorii au fost din nou la înălțime – zone de distracție gratuite, reduceri la mii de produse, jocuri, concursuri cu premii, ședinte foto gratuite și multe alte surprize.

Vizitatorii au putut intra cu animăluțul lor pe porțile zonei Perfect Fit Challenge, create special pentru cele mai energice și agile codițe. Oricine s-a putut juca gratuit cu partenerul său de nadejde prin tunel, obstacole, jaloane, rampa și trambulină.
Tot aici, dresori profesioniști i-au învățat pe vizitatori cum să-și educe animăluțul și să-l motiveze să parcurga un traseu complet.
În cadrul evenimentului a avut loc și Beauty Salon, unde stiliștii au stat la dispoziția micuților răsfățați. Toți vizitatorii târgului au avut parte de mici sesiuni de grooming gratuit în această zonă.
De asemenea, un alt punct de actracție a fost dat de Stairway of Champions – 9 scări pentru cei mai acrobati dintre vizitatori. Cele mai perseverente spirite care au ajuns la ultima scară au fost răsplătite cu premii.
De interes a fost și zona unde vizitatorii au descoperit diverse stiluri trendy pentru patrupede și i-au ajutat pe micutii lor să probeze și să vadă care ținută îi avantajează cel mai bine.
La PetExpo s-au făcut și ședințe foto gratuite, într-un studio profesionist.
La târg au fost oferte spectaculoase la produsele și serviciile dedicate animalelor de companie. Absolut toate produsele expuse spre vânzare la eveniment au avut reduceri speciale, oferte de tip 1 + 1 gratuit sau au fost plasate în pachete foarte avantajoase. Mulți expozanți au oferit tuturor vizitatorilor mostre și produse promoționale gratuite. Nu au lipsit tombolele și concursurile cu tot felul de premii la fiecare stand.
Consultanți de top în pet wellness au prezentat produse performante și au oferit gratuit sfaturi valoroase.

 

https://iubim-animalele.ro/wp-content/uploads/2019/04/petexpo.pnghttps://iubim-animalele.ro/wp-content/uploads/2019/04/petexpo-150x150.pngActualitateNewsReportajPetExpo, singurul târg dedicat animăluțelor din România, a avut cea de a  11-a ediție în intervalul 12-14 aprilie 2019. Organizatorii au fost din nou la înălțime - zone de distracție gratuite, reduceri la mii de produse, jocuri, concursuri cu premii, ședinte foto gratuite și multe alte surprize. Vizitatorii au putut...
petexpo