Lumea animalelor este cu adevărat interesantă. Astăzi vă prezentăm cinci dintre cele mai ciudate insecte de pe planetă:

1.Uriaşa Weta. Această specie de lăcustă este cea mai mare din lume şi una dintre cele mai grele insecte. Lungimea medie a uriaşei Weta este de 20 cm. La 71 de grame, inseta din specia Weta cântăreşte de trei ori cât un şoarece. Mark Moffett a fotografiat insecta şi în timp ce mânca un morcov. Uriaşa Weta este o specie endemică, putând fi găsită doar pe insula Little Barrier din Noua Zeelandă.

uriasa

2.“Săritorul de copac” brazilian. Bocydium globulare este cu adevărat una dintre cele mai ciudate insecte din lume.

saritorul

3.Idolomantis diabolica. Denumită şi călugăriţa diavolului, aceasta este una dintre cele mai mari şi bizare specii de călugăriţe.

diabolica

4.Molia Sulawesi. Molia Sulawesi trăieşte în Indonezia şi este una dintre cele mai ciudate specii de molii.

www.richard-seaman.com

5.Viespea japoneza uriasa. Viespea japoneză uriaşă este cea mai mare viespe din lume şi este cunoscută pentru apetitul său pentru albine.

viespea

Mirabela StoicaActualitateNewscalugarita diavolului,idolomantis diabolica,uriasa wetaLumea animalelor este cu adevărat interesantă. Astăzi vă prezentăm cinci dintre cele mai ciudate insecte de pe planetă: 1.Uriaşa Weta. Această specie de lăcustă este cea mai mare din lume şi una dintre cele mai grele insecte. Lungimea medie a uriaşei Weta este de 20 cm. La 71 de...
petexpo