despreacvaristica4

Dacă eşti genul de persoană care stă mai mult pe la birou decât acasă, ideal este să nu-ţi cumperi un animăluţ care are nevoie de foarte multă atenţie şi afecţiune. Un acvariu cu peşti este alegerea ideală în această situaţie. Este mai uşor de îngrijit şi, în acelaşi timp, te ajută să te relaxezi. Iată o listă cu 10 motive pentru care şi tu ar trebui să-ţi achiziţionezi un acvariu cu peşti, listă făcute de specialiştii de la www.despreacvaristica.ro.

despreacvaristica2

  1. Peştişorii te vor ajuta să te relaxezi după o zi de lucru plină de tensiune doar prin simpla lor prezenţă în locuinţa ta.
  2. Costurile îngrijirii peştilor sunt mult mai mici decât în cazul altor animăluţe de companie.
  3. Peştii nu dezvoltă teama de separare şi nici nu simt nevoia de afecţiune la fel de mult precum alte animale.
  4. Nu sunt gălăgioşi. Aşa că nu vei sta cu teama că vecinii îţi vor ciocăni la uşă şi te vor ruga să faci ceva ca animăluţele tale să nu mai facă atâta zarvă. Peştii sunt, după cum bine ştiţi, daţi tot timpul pe modul silenţios.
  5. Există o mulţime de specii colorate, fascinante , din care îţi poţi alege un peştişor care să-ţi placă şi care să îţi însenineze ziua.
  6. Peştii sunt animale uşor de întreţinut, care nu necesită să faci curăţenie în fiecare zi după ei, ci doar să întreţii apa şi să le cureţi căsuţa (acvariul) o dată sau de două ori pe săptămână.
  7. Un acvariu cu peşti este, în acelaşi timp, şi un obiect deco potrivit pentru orice locuinţă. Cu siguranţă un acvariu cu peştişori mici şi coloraţi, îţi va scoate casa din anonimat!
  8. Chiar dacă nu sunt „vorbăreţi”, peştişorii pot interacţiona cu tine prin schimburi drăgălaşe de priviri.
  9. Atunci când îţi iei un acvariu cu peşti, pasiunea şi interesul pentru aceste fiinţe necuvântătoare creşte fără să-ţi dai seama. Vei începe să citeşti din ce în ce mai multe informaţii despre animăluţe, astfel că în scurt timp vei avea o cultură generală îmbogăţită.
  10. Îi poţi lăsa acasă atunci când pleci în vacanţă. Nu trebuie să le cauţi găzduire şi să cheltui o sumă considerabilă pentru acest lucru.
Mirabela StoicaTimp liberacvaristica,acvariu,animalut,pesti,tensiuneDacă eşti genul de persoană care stă mai mult pe la birou decât acasă, ideal este să nu-ţi cumperi un animăluţ care are nevoie de foarte multă atenţie şi afecţiune. Un acvariu cu peşti este alegerea ideală în această situaţie. Este mai uşor de îngrijit şi, în acelaşi timp,...
petexpo