royal

Royal Canin organizează cea de a patra ediție a evenimentului DogFest, mâine, 3 septembrie 2016, la Hornbach Militari.
Vor fi tombole, prezentări de rase, trasee cu obstacole. Demonstrațiile spectaculoase de dresaj vor fi susținute de experți ai Ringstar Club Dresaj Canin (Robert Caraman). Publicul va fi încântat, de defilarea următoarelor canise: Gaffia’s Little Pack cu câini din rasa Pomeranian, Of Hoffman House cu câini din rasele Dobermann și Chihuahua, De Casa Braty cu câini din rasele Whippet, Shiba Inu, Australian Cattle Dog și Mops.
Toți participanții înscriși în competiții vor primi premii din partea Royal Canin.
Totodată, se vor putea face și adopții. Centrele de adopții vor fi pregătite cu o mulțime de câini care sunt în căutarea unui stăpân iubitor și a unei vieți echilibrate și sănătoase.
Și cei de la Dog Rescue Shelter vor fi prezenți la eveniment.

https://iubim-animalele.ro/wp-content/uploads/2016/09/royal-1024x384.jpghttps://iubim-animalele.ro/wp-content/uploads/2016/09/royal-150x150.jpgFelicia NiculaeNewsdogfest,royal caninRoyal Canin organizează cea de a patra ediție a evenimentului DogFest, mâine, 3 septembrie 2016, la Hornbach Militari. Vor fi tombole, prezentări de rase, trasee cu obstacole. Demonstrațiile spectaculoase de dresaj vor fi susținute de experți ai Ringstar Club Dresaj Canin (Robert Caraman). Publicul va fi încântat, de defilarea următoarelor...
petexpo