Vedete în online în ultimii ani, animalele de companie, în special, pisicile, devin public țintă pentru platformele video. Amazon Prime oferă gratuit opțiunea Cat Tv, care oferă posibilitatea de a programa filme care să fie urmărite de pisică, scrie Mediafax.ro.

Animalele de companie sunt privite ca public țintă pentru canale cu nume precum Little Kitty & Family, Handsome Nature, sau Videos for Your Cat. Unele dintre aceste canale sunt realizate de utilizatori pe YouTube, altele sunt proiecte ale platformelor comerciale oferite abonaților.

Unele videoclipuri destinate pisicilor sunt de animație. Canalul Cat Games produce videoclipuri care au rostul de a le determina pe animale să interacționeze cu tot felul de figurine, de la peștișori aurii, la cărăbuși sau șoricei. Alte videoclipuri folosesc imagini din jocuri precum (Pac-Man, Minecraft) ori din filme (Star Wars, Game of Thrones).

În 2019, videoclipurile cu expresia “videos for cats” în descriere au fost urmărite de peste 55 de milioane de ori doar pe platformă. Creșterea este de 41 de procente față de 2018.

Platforma Amazon oferă chiar un serviciu dedicat imaginilor concepute pentru pisici, blogul platformei, Fire TV sfătuind proprietarii de feline să aibă ”grijă dacă aparatul TV nu este ancorat destul de bine”.

https://iubim-animalele.ro/wp-content/uploads/2020/01/pisica1.jpghttps://iubim-animalele.ro/wp-content/uploads/2020/01/pisica1-150x150.jpgIubim AnimaleleActualitateHaiosNewsfilme,pisiciVedete în online în ultimii ani, animalele de companie, în special, pisicile, devin public țintă pentru platformele video. Amazon Prime oferă gratuit opțiunea Cat Tv, care oferă posibilitatea de a programa filme care să fie urmărite de pisică, scrie Mediafax.ro. Animalele de companie sunt privite ca public țintă pentru canale...
petexpo