ansvsa1

Numărul de posturi pentru activitatea de control a Autorității Naționale Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) vor fi suplimentate, printr-o decizie a Guvernului.
Măsura a fost luată în scopul asigurării controlului sanitar veterinar și siguranță alimentară pentru cele 32.161 de unități supuse controlului oficial al ANSVSA.
Controlul oficial vizează verificarea activităților de prelucrare, procesare, depozitare, transport, valorificare și comercializare a produselor și subproduselor alimentare de origine animală și nonanimală de pe teritoriul țării.
Executivul a aprobat, printr-o Hotărâre, suplimentarea cu 200 a numărului de posturi de natură contractuală, pe durată determinată, necesare efectuării activităților de control oficial ale ANSVSA. Astfel, numărul posturilor cu atribuții de control, pe perioadă determinată, va crește de la 1.162 la 1.362.
Suplimentarea numărului de posturi destinate controlului oficial a fost aprobată de Guvern în condițiile în care numărul unităților înregistrate sanitar-veterinar și pentru siguranța alimentelor depășește numărul de posturi pe durată determinată.
Plata personalului contractual care efectuează controlul oficial se asigură din veniturile proprii ale Direcțiilor Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor județene, respectiv a municipiului București.

https://iubim-animalele.ro/wp-content/uploads/2015/09/ansvsa1.jpghttps://iubim-animalele.ro/wp-content/uploads/2015/09/ansvsa1-150x150.jpgFelicia NiculaeDe știutansvsa,control,marire,posturiNumărul de posturi pentru activitatea de control a Autorității Naționale Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) vor fi suplimentate, printr-o decizie a Guvernului. Măsura a fost luată în scopul asigurării controlului sanitar veterinar și siguranță alimentară pentru cele 32.161 de unități supuse controlului oficial al ANSVSA. Controlul oficial vizează verificarea...
petexpo