Hill’s derulează o campanie prin care dorește să ajute animalele din adăposturi. În cadrul campaniei “Misiunea noastră: prieten pe viață”, în aprilie, beneficiezi de o reducere de 20% la toate produsele Hill’s Science Plan. La finalul campaniei, Hill’s va dona către adăposturi 5% din hrana Science Plan vândută.
În plus, pentru fiecare postare pe Facebook a unei fotografii cu câinele sau pisica, în care se menționează #MisiuneaNoastrăPrietenPeViaţă,  Hill’s va dona pentru animalele de companie din adăposturi câte un bol de hrană.

“Campania este împărțită în două părți. Prima este una permanentă, de conștientizare, prin care încercăm să încurajăm oamenii să ajute adăposturile de animale de companie prin diferite moduri, inclusiv prin donații, voluntariat și adopții”, spune reprezentanții Hill’s.
A doua parte ține de donația de hrană Hill’s pentru animale de companie ce va fi făcută pe baza acestei campanii. “În funcție de cantitatea de hrană Science Plan vândută în România în luna aprilie 2021 și de numărul de postări cu hashtag-ul campaniei în luna aprilie 2021, vom dona un total de aproximativ trei mii de kilograme de hrană Hill’s către adăposturi din România”, se arată într-un comunicat Hill’s.
La sfârșitul lunii aprilie 2021, se va calcula cantitatea finală de hrană pentru animale de companie ce trebuie donată. “Două adăposturi din România au fost deja selectate pe baza mărimii, numărului de animale și alte criterii și vor primi donația (împărțită egal între acestea) în luna mai 2021. Aceste adăposturi sunt: Asociaţia pentru Protecţia Animalelor Kola-Kariola în Belciugatele și Fundația Speranța în Popești-Leordeni”, mai precizează comunicatul Hill’s.
Campania poate fi urmărită pe pagina de Facebook a companiei – https://www.facebook.com/HillsPetNutritionRomania.

 

https://iubim-animalele.ro/wp-content/uploads/2021/04/hill.jpghttps://iubim-animalele.ro/wp-content/uploads/2021/04/hill-150x150.jpgIubim AnimaleleActualitateDe știutNewsbol de mancare,campanie,hill'sHill’s derulează o campanie prin care dorește să ajute animalele din adăposturi. În cadrul campaniei “Misiunea noastră: prieten pe viață”, în aprilie, beneficiezi de o reducere de 20% la toate produsele Hill’s Science Plan. La finalul campaniei, Hill’s va dona către adăposturi 5% din hrana Science Plan vândută. În plus,...
petexpo