Marcel Vela, ministrul de Interne, a anunțat pe Facebook, pe 25 iunie, că a fost făcut un pas mic, dar important, pentru înființarea Poliției Animalelor – a avut loc o întâlnire cu reprezentanți ai organizațiilor și activiștilor pentru protecția animalelor. “Fără deschidere, fără dialog, fără implicare sau sacrificii nu poți construi lucruri. De aceea, am încredere că împreună vom reuși să ducem la capăt proiectul de reorganizare și eficientizare a Ministerului Afacerilor Interne, demarat încă din luna ianuarie, dar suspendat din cauza pandemiei cu noul coronavirus, care cuprinde și înființarea Departamentului «Poliția Animalelor»”, a scris Marcel Vela.
Poliția Animalelor a mai existat, dar în subordinea ANSVSA, și s-a dovedit a fi ineficientă. În București, există o poliție a animalelor, dar ea nu are competențe pe infracțiuni, ci doar pe contravenții.

https://iubim-animalele.ro/wp-content/uploads/2020/07/caine-paza1.jpghttps://iubim-animalele.ro/wp-content/uploads/2020/07/caine-paza1-150x150.jpgIubim AnimaleleNewsMarcel Vela, ministrul de Interne, a anunțat pe Facebook, pe 25 iunie, că a fost făcut un pas mic, dar important, pentru înființarea Poliției Animalelor – a avut loc o întâlnire cu reprezentanți ai organizațiilor și activiștilor pentru protecția animalelor. “Fără deschidere, fără dialog, fără implicare sau sacrificii nu...
petexpo