evz.ro scrie cum un bucureștean, iubitor de animale, s-a trezit că are de plătit o factură consistentă după ce pisica sa, pe care a dus-o la control veterinar, a fost testată din greșeală și pentru noul coronavirus.

Fostul senator Marius Marinescu, președintele Federației pentru Protecția Animalelor și Mediului, stăpânul pisicii, a găsit pisica pe stradă, a deparazitat-o și a îngrijit-o a dus-o la veterinar pentru un control.

„Am găsit cu ceva timp în urmă o pisică pe stradă, am mers, am sterilizat-o, deparazitat-o, îi merge foarte bine, e grăsuță, i-am dat numele Grăsuțu’, are o mică inflamație la gingii și am fost la Facultatea de Medicină Veterinară ca să-mi dea un diagnostic s-o tratez pentru acestă gingivită”, a povestit fostul senator Marinescu.

El a așteptat o vreme, a completat un formular, a spus ce simptome și a primit o factură în valoare de 690 de lei. Așa a aflat proprietarul pisicii că aceasta a fost testată pentru depistarea noului coronavirus, chiar dacă el nu a cerut acest lucru.
“Băgându-ți obligatoriu acest pachet de analize – vedeți, s-a ajuns la 690 de lei – descurajează adopțiile și încurajează abandonul”, a spus Marius  Marinescu.

https://iubim-animalele.ro/wp-content/uploads/2015/08/pisica22.jpghttps://iubim-animalele.ro/wp-content/uploads/2015/08/pisica22-150x150.jpgIubim AnimaleleNewsevz.ro scrie cum un bucureștean, iubitor de animale, s-a trezit că are de plătit o factură consistentă după ce pisica sa, pe care a dus-o la control veterinar, a fost testată din greșeală și pentru noul coronavirus. Fostul senator Marius Marinescu, președintele Federației pentru Protecția Animalelor și Mediului, stăpânul pisicii,...
petexpo