Pensiunile pentru animalele de companie sunt și ele afectate de criza covid – sunt ocupate doar pe jumătate, pentru că românii nu au mai plecat atât de mult în vacanțe.
Pensiunile găzduiesc, pe lângă pisici și câini, iepuri, papagali sau hamsteri. Prețurile oscilează între 50 și 125 de lei/noapte.

Marius Bugeac, manager hotel animale de companie, spune: “Comparativ cu anul trecut, perioada aceata este destul de pustie. Adică anul trecut pe vremea aceasta eram plini, nu mai aveam loc, dacă era să se facă rezervări, cam cu două-trei saptămâni trebuie sunat înainte. Iar acum pot să zic că suntem între 30 şi 40 la sută ocupaţi.”

Foarte multe solicitări au fost anulate. “Rezervări au existat, dar pe parcurs foarte mulţi dintre clienţi noştri au resunat să îşi anuleze inteția de a pleca şi respectiv rezervarea”, a spus Luisa Băldean, manager hotel animale de companie.

Sunt și pensiuni care au clienți, însă acestea au făcut reduceri mari.

 

https://iubim-animalele.ro/wp-content/uploads/2020/07/oreo2-1024x682.jpghttps://iubim-animalele.ro/wp-content/uploads/2020/07/oreo2-150x150.jpgIubim AnimaleleTimp liberPensiunile pentru animalele de companie sunt și ele afectate de criza covid – sunt ocupate doar pe jumătate, pentru că românii nu au mai plecat atât de mult în vacanțe. Pensiunile găzduiesc, pe lângă pisici și câini, iepuri, papagali sau hamsteri. Prețurile oscilează între 50 și 125 de lei/noapte. Marius Bugeac,...
petexpo