Adesea câinii sunt numiţi „cei mai buni prieteni ai omului”. Dar ce putem spune despre legătura dintre căței și bebeluși?
O întâmplare  trăită de o mamă din Chicago a fost văzută de aceasta ca un semn divin: când și-a cumpărat un bulldog, a observat că patrupedul avea aceeaşi zi de naștere ca şi copilul ei, Dilan. „Am văzut data naşterii buldogului Farley şi am ştiut că e menit să fie al nostru”, a declarat Ivette Ivens pentru Daily Mail.

baby-dog-friendship-french-bulldog-ivette-ivens-6

Farley, micul pui de bulldog, a intrat în familia lor şi este mereu în urma lui Dilan. „Sunt destul de sigură că Dilan crede că amândoi sunt din aceeaşi specie, fiindcă sunt de aceeaşi înălţime şi că sunt în faza de mestecat tot ce prind”, consideră Ivette Ivens.

baby-dog-friendship-french-bulldog-ivette-ivens-12

Recent, mama, specializată în fotografia de familie, a expus o serie de poze în cadrul expoziţiei „Îmi alăptez copilul” de la Chicago. Ulterior, Ivette Ivens a realizat chiar și un album.

https://iubim-animalele.ro/wp-content/uploads/2015/08/baby-dog-friendship-french-bulldog-ivette-ivens-1.jpghttps://iubim-animalele.ro/wp-content/uploads/2015/08/baby-dog-friendship-french-bulldog-ivette-ivens-1-150x150.jpgRobert BarbuActualitatebuldog,buldog francezAdesea câinii sunt numiţi „cei mai buni prieteni ai omului”. Dar ce putem spune despre legătura dintre căței și bebeluși? O întâmplare  trăită de o mamă din Chicago a fost văzută de aceasta ca un semn divin: când și-a cumpărat un bulldog, a observat că patrupedul avea aceeaşi zi de...
petexpo