Un câine a salvat un bebeluș abandonat într-un parc din Sankt Petersburg, Rusia.
Macho, un câine din rasa Jack Russell Terrier, a găsit o fetiță abia născută, acoperită doar cu un tricou, într-un tufiș. El și-a alertat imediat stăpânul.
Bărbatul, un pensionar, a chema poliția, iar bebelușul a fost transportat de urgență la spital. Fetița avea hipotermie și era atât de slăbită încât nici nu mai putea să plângă, notează Mirror, publicație citată de stirileprotv.ro.

„Simțeam cum inima îmi bate cu putere. Copila își mișca mânuțele și piciorușele, dar nu scotea nici măcar un sunet. Medicii mi-au spus că probabil plânsese cu orele”, a povestit stăpânul lui Macho.
Polițiștii au spus că șansele ca cineva să o vadă pe micuță în tufiș erau reduse. Poliția o caută acum pe mama care și-a abandonat copilul.

Fetița se simte bine. „E o luptătoare!”, a spus o asistentă medicală.

https://iubim-animalele.ro/wp-content/uploads/2019/06/bebe_caine.jpghttps://iubim-animalele.ro/wp-content/uploads/2019/06/bebe_caine-150x150.jpgFelicia NiculaeActualitateNewsUn câine a salvat un bebeluș abandonat într-un parc din Sankt Petersburg, Rusia. Macho, un câine din rasa Jack Russell Terrier, a găsit o fetiță abia născută, acoperită doar cu un tricou, într-un tufiș. El și-a alertat imediat stăpânul. Bărbatul, un pensionar, a chema poliția, iar bebelușul a fost transportat de...
petexpo